Browse By

CASKFINISH.COM

Cask Finish startades i början av januari 2013, med syftet att vara en personlig journal, loggbok för mina whiskyanteckningar, mest för att dela med mig av mina omdömen och personliga åsikter om alla olika sorters whiskies som florerar på världens marknader.

Med tiden så utvecklades sidan till att bli mer en whiskyblogg med recensioner, nyheter och diverse olika artiklar, med andra ord en informativ sida som inte enbart koncentrerar sig på whiskysorterna och dess smaker, utan nyheterna och information runt om i branschen.

Vid starten var sidan engelskspråkig, men på grund av yttre omständigheter* kommer sidan fron och med hösten 2016 enbart vara skriven på Svenska. ( Ber om ursäkt ifall vissa sidor inte är helt översatta ännu.)

*Tillägg – Under 2015-2016  hamnade sidan i en slags ‘malpåse’ på grund av personliga händelser vilket egentligen bara inneburit låg aktivitet och en total make-over för att samla krafter för att vara ‘fit for fight’ till 2017.

Om författaren

Mitt namn är Alexander Isaksson , grundare till Caskfinish.com.

Mitt intresse för whisky startade på allvar under 2008 och har sedan dess hunnit med att skaffa både kunskap och erfarenhet i ämnet. Från början var jag ganska inkörd på rökig whisky, speciellt från Laphroaig, men har genom åren gott över till att mer uppskatta en sherrylagrad whisky framför en rökig, men tar mer än gärna en rökare fortfarande.